Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A női foci csapat 5 éves lett!

2009.09.26

A női foci csapat 5 éves lett!

Azoknak az olvasóknak, akik szívesen olvassák cikkeinket, ígértem, hogy a Börzsönyi Kupa végeredményről beszámolok. Röviden negyedik helyezést értünk el. Két ponton múlt, hogy nem harmadikok lettünk. A jövő évi viszontlátás reményeivel búcsúztunk el a résztvevő csapatoktól kupával a kezünkben. Írhatnák a szeptember összes hétvégéjéről, hiszen minden szombaton, vagy vasárnap játszottunk meccseket, de én egy sokkal izgalmasabb eseményről mesélnék Önöknek.

A csapat 5. szülinapjáról, ami egybe esett János edzőnk szülinapjával, amit pedig egybe kötöttünk, csapattársunk Marianna házavatójával. Szeptember elején kezdődött a szervezés. Összedugtuk kis fejünket, hogy mi legyen a szülinapi ajándék, hol férünk el 22-en, és ízlelő bimbóinkat milyen élvezetekhez jutassuk. A 12 hónapos asztali naptár mellett tettük le a voksunkat, a csapat és Puskás István edzőnk fényképeivel, minden hónapot, az arra jellemző jelmezekkel illusztrálva. Minden egyes tag felajánlott valamilyen salátát, vagy sütit, volt, aki bevállalta a fasírt készítését, a Varga pékség pékáruval támogatott minket, és személyszállítás bevállalása is komoly segítséget jelentett Ibolya személyében. Mindenki kivette a részét a lebonyolításban. Titokban zajlottak a kulisszák mögött az események, nehogy kiderüljön a meglepetés, amit edzőnk számára tartogattunk. Nagyon vicces volt, ahogy edzéseken fél szavak, kacsintások, kuncogások jelezték, hogy megy minden a maga rendjében. János semmit sem sejtett, pedig István edzőnk, és János felesége is be volt avatva, hiszen valahogy el kellett juttatni őt a helyszínre. A fotósorozatot Anett csapattársunk készítette el, mert neki ez a szakmája is. Jókedvűen, sok nevetéssel, elkészült az alapanyag, amiből válogathattunk. A nagy napon, 26.-án szombaton, éppen Diósjenőn zártuk a Börzsönyi Kupát. Mikor vége lett, egy helyi pizzériában felköszöntöttük Jánost, koccintottunk a csapat és az ő egészségére. Elbúcsúztunk, mintha nem is találkoznánk még ma, csak a hétfői edzésen. Gyors iramban siettünk haza, magunkhoz vettük, az előző nap elkészített finomságokat, Marinkás Zsolti, önkéntes felajánlkozással (nagyon nagy segítségként), elindult az edzőkért (fizetségként 40db palacsintát kapott). Mariannánál díszítés, elrendezés, kicsomagolás mellett, gyakoroltuk a Boldog születésnapi dal eléneklését. S végre elérkezett az idő, és megérkezett az autó, amiből, mint a hírességek, edzőink szálltak ki. A tortán égett a tűzijáték, mi énekeltünk, mint egy szerenádot adó kórus, edzőnk könnyes szemekkel, hitetlenkedve lépegetett be a lufival feldíszített udvarra. Ilyen megható pillanatot kevesen érnek meg. Jó volt látni, hogy a szív, a szeretet, az igyekezet, és az összetartás milyen eredményt hoz, és mit vált ki tinédzserből, anyukákból, nagymamákból, feleségekből, férjekből. Büszke voltam. Büszke arra a csapatra, aki éppen akkor, éppen abban a pillanatban ott volt testben vagy lélekben (3 csapattársunk). Ezek vagyunk mi. Egy NAGY CSAPAT! Ahol nem a kor, a rang, a pénz számít. Csak a személy maga. Mit tud tenni a csapatért, és a csapat mit tud tenni érte! Na de ne ragadjunk itt le. Folytatom. Az elkészült naptár, ami minden várakozást fölülmúlt, a legjobb ajándék, amit kitalálhattunk, János áhítattal lapozgatta, amit, azóta is büszkén mutogat mindenhol, amerre csak jár.

Az iwiwen, az Erdőkertesi Virágszálak oldalán láthatók a képek. Három társunk lepte meg a csapatot tortával. Bogi gyümölcstortával, Zsuzsi erdei gyümölcs tortával, rajta Erdőkertesi Virágszálak felirattal, Kati pedig egy focilabda tortával, 5 évesek lettünk díszítéssel, és egy teremlabdát is hozott mellé. Szuper volt az egész este. Pörgettük, forgattuk edzőinket, tábortűz mellett lelkiztünk, iszogattunk, eszegettünk, ahogy egy szülinapi bulin kell mulatni, mi úgy mulattunk. Elfáradás után, hajnal 2-kor elszállingóztunk, és boldog mosollyal az arcunkon, mély álomba szenderültünk.

Kívánjuk, hogy mások is, ha csak a cikket olvasva is, de éljenek át egyszer egy ilyen napot. Köszönjük támogatónknak, az Erdőkertesi Sport Egyesületnek, és pékáru szponzorunknak, Varga Pékségnek (már többször is segítettek minket), és csapat tagjainknak, hogy létrehozhattuk a szülinapunkat.

Végezetül meghívjuk önöket novembertől a Kartali Kupára! Mindenkit szeretettel várunk.

 

Üdvözlettel: Kis Krisztina

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.